Welkom

Korte omschrijving

Deelnemen aan de Boxmeerse Kwis kon alleen als team uit Boxmeer met de bijbehorende kerkdorpen. De feestelijke inschrijfmiddag was in Café-Zaal 't Centrum aan de Steenstraat 56 op zondagmiddag 19 september 2021 tussen 15:00 uur en 17:00 uur. Nadat u de vragen had beantwoord moest dit antwoordenboek tussen 23:00 en 23:15 uur daar weer ingeleverd worden. Op zaterdag 1 oktober 2022  vond de feestelijke prijsuitreiking plaats in "De Generaal" (bij Cantina La Bamba).

Prijzengeld bedroeg € 150,- voor de winnaar: Team #8 'Tegeltjes Wijsheid',
€ 100,- voor de tweede plaats:
Team #18 'Ge Wit Et Nie'
en € 50,- voor de derde plaats:
Team #13 'Kwisutzeker'

Klik hier om het kwisboek van 2021 te downloaden.
Klik hier voor de foto's van de prijsuitreiking.

 

De vragen

Het kwisboek bestond uit 10 hoofdstukken. Niet alleen over wetenswaardigheden over Boxmeer en de bijbehorende kerkdorpen van nu of toen, maar ook algemene vragen zoals muziek, sport, hersenkrakers en vragen over onze vrienden van de Boxmeerse kwis. Hierdoor was het voor iedereen leuk en toegankelijk om er aan deel te nemen. Alle middelen waren toegestaan om aan de antwoorden te komen. Door in te schrijven op de inschrijfmiddag op zondag 19 september 2021 ontving je een Joker, waarmee je extra punten kon verdienen op de quizavond. Ook konden er op deze inschrijfmiddag al kleine opdrachten of vragen gepresenteerd worden die meegenomen worden in de uitslag van de Boxmeerse Kwis. Tijdens de Kwisavond op zaterdag 6 november moesten enkele teamleden op pad voor een geheime opdracht. Al bij al een leuke interactieve avond waar je veel dorpsgenoten kon ontmoeten en leren kennen. Op zaterdag 1 oktober 2022 was er een feestelijke prijsuitreiking in De Generaal (bij Cantina La Bamba).

De Quiz voor iedereen en héél Boxmeer!

Mevrouw Philips-Cremers neemt de Boxmeerse Kwis taart van de brood- en banketbakkerij Hema in ontvangst.
Op achtergrond Rens Verdijk en Wendy Mekking van de Boxmeerse Kwis organisatie.

Organisatie Boxmeerse Kwis

v.l.n.r. Rens Verdijk, Thea Peeters, Jan Peters, Wendy Mekking,  Hans Verhoeven, Kees Thijssen, Jan Tunnissen en Dave Harrold.

E: Boxmeersekwis@gmail.com
T: 06-14403887
KvK: 160.467.14
NL25.Rabo.0316.2280.44

De inschrijfmiddag was een groot succes. Al 35 teams ingeschreven en heel gezellig!