Welkom

Korte omschrijving

Deelnemen aan de Boxmeerse Kwis kan alleen als team uit Boxmeer met de bijbehorende kerkdorpen. De feestelijke inschrijfmiddag is in  Café-Zaal 't Centrum aan de steenstraat 56 op zondagmiddag 19 september 2021 tussen 15:00 uur en 17:00 uur. Let op: De Boxmeerse Kwis begint al tijdens deze inschrijfmiddag. Het kwisboek met antwoordenboek krijgt u in Cafe-Zaal 't Centrum op 6 november tussen 18:00 en 18:30 uur overhandigd na inlevering van het bewijs van inschrijving. Nadat u de vragen hebt beantwoord moet dit antwoordenboek tussen 23:00 en 23:15 uur daar weer ingeleverd worden. Op zaterdag 8 januari (verzet van 27/11 ivm corona) zal de feestelijke prijsuitreiking plaatsvinden door waarnemend burgemeester van Soest in Cantina La Bamba.

Prijzengeld bedraagt € 150,- voor de winnaars, € 100,- voor de tweede plaats en € 50,- voor de derde plaats.

Er wordt jaarlijks een donatie van € 500,00 door de organisatie gedaan aan een goed doel in Boxmeer. Dit goede doel wordt bepaald door de deelnemers. Er wordt door de organisatie een aantal suggesties gedaan. Elk team vinkt aan welk goede doel volgens hen deze cheque moet krijgen. Het goede doel met de meeste voorkeur stemmen kan op 8 januari de cheque in ontvangst nemen.

Klik hier om het kwisboek van 2021 te downloaden.

De vragen

Het kwisboek bestaat uit 10 hoofdstukken. Niet alleen over wetenswaardigheden over Boxmeer en de bijbehorende kerkdorpen van nu of toen, maar ook algemene vragen zullen in het vragenboek staan zoals muziek, sport, hersenkrakers en vragen over onze vrienden van de Boxmeerse kwis. Hierdoor is het voor iedereen leuk en toegankelijk om er aan deel te nemen. Alle middelen zijn toegestaan om aan de antwoorden te komen. Door in te schrijven op de inschrijfmiddag op zondag 19 september 2021 ontvang je een Joker, waarmee je extra punten kunt verdienen op de quizavond. Ook kunnen er op deze inschrijfmiddag al kleine opdrachten of vragen gepresenteerd worden die meegenomen worden in de uitslag van de Boxmeerse Kwis. Tijdens de Kwisavond op zaterdag 6 november zullen enkele teamleden op pad moeten voor een geheime opdracht. Al bij al een leuke interactieve avond waar je veel dorpsgenoten zult ontmoeten en leren kennen. Zorg voor een team dat bestaat uit leden met verschillende interesse en van verschillende leeftijden. 8 Teamleden per team is naar onze mening het minimum. Op zaterdag 8 januari zal er vanaf 18:30 uur een feestelijke prijsuitreiking plaatsvinden in Cantina La Bamba. Op deze avond zal tevens bekend worden gemaakt naar welk goed doel de waardecheque van € 500,- zal gaan. Na de Boxmeerse Kwis kan men heerlijk nagenieten en is iedereen weer wat wijzer!

De Quiz voor iedereen en héél Boxmeer!

Mevrouw Philips-Cremers neemt de Boxmeerse Kwis taart van de brood- en banketbakkerij Hema in ontvangst.
Op achtergrond Rens Verdijk en Wendy Mekking van de Boxmeerse Kwis organisatie.

Organisatie Boxmeerse Kwis

v.l.n.r. Rens Verdijk, Thea Peeters, Jan Peters, Wendy Mekking,  Hans Verhoeven, Kees Thijssen, Jan Tunnissen en Dave Harrold.

E: Boxmeersekwis@gmail.com
T: 06-14403883
KvK: 160.467.14
NL25.Rabo.0316.2280.44

De inschrijfmiddag was een groot succes. Al 35 teams ingeschreven en heel gezellig!